Megjelent! Már töltheted is le!

Leonid Afremov élete és festészete

Már letölthető, nyomtatható PDF formátumban!

A könyv ingyenesen, bárki által szabadon letölthető!

Az elektronikus könyvben a közelmúltban elhunyt Orosz festőművész, Leonid Afremov életét, festészetét és technikáit, továbbá festményeit mutatom be!

Ez egyszép könyv lett, amit ajándékba adok!

Méltón megemlékezünk e könyvvel Leonid Afremovról!

A könyv előszava

2019 augusztus 19.-én szomorú napra virradt a művészvilág. Ezen a napon kaptuk a hírt, hogy elhunyt Leonyid Afremov festőművész.

Emlékszem először a Facebookon láttam meg a hírt, úgy megdöbbentem, hogy hirtelen nem is kommenteltem a posztot, amely a rossz hírt közölte.

Aztán a következő gondolatom, a kétkedés, a hitetlenkedés volt. Hátha ez is csak egy álhír, mint ahogyan láttuk már számtalanszor, hogy oly sok híres ember halálhírét költötték már a közösségi médiákban, akikről végül aztán kiderül, hogy a valóságban a mai napig is élnek és virulnak.

Azt gondoltam ez nem lehet, biztosan csak kamuhír. Ezért persze utánanéztem, hitelesebb forrásokban keresve a választ a kérdésre.

Sajnos gyorsan kiderült a szomorú valóság, a hír igaznak bizonyult.

Leonyid Afremov, 2019 augusztus 19.-én, életének 64. évében, családja körében, a Mexikói, Playa del Carmeni otthonukban elhunyt.

Afremov mester egy nagyon különleges ember volt. Sokan szerették, mások nem kedvelték munkásságát, de mindenkinek volt véleménye róla, és talán mondhatjuk, hogy a világ minden részén ismerik nevét, és munkáit. Alkotásai nagyon erőteljesen, markánsan különböznek más művészek festményeitől, jól felismerhetőek, jellegzetes, “Afremovos” stílusáról.

Elhatároztam hát, hogy emléket állítok a mesternek és rászántam magam ennek a kiadványnak a megírására.

-Várdomb, 2019. 10. 01.

 

A könyv paraméterei

19 Fejezet

46 A/4-es oldal nyomtatva

A könyv A/4-es méretben 46 oldal, ez hagyományos kb. 100 oldalas hagyományos (B/5 ) formátumú könyvnek felel meg.

39218 karaktert tartalmaz a könyv, ezen kívül 40 db fotóval lett illusztrálva, amelyek Afremov mestert, ill. festményeit ábrázolják.

A könyv elektronikus formában készült (e-könyv), így ingyenesen letölthető bárki számára.

A könyv PDF formátumban tölthető le, ez alkalmas arra, hogy bármilyen számítógépen, táblagépen, vagy okostelefonon is olvasható.

Ez a formátum nyomtatható is, így ki is nyomtathatod a letöltött könyvet.

 

Néhány oldal a könyvből…

“A művész meghívja a szemlélőt az egyszerű szépség világába, amely állandóan körül vesz minket, de túl elfoglaltak vagyunk ahhoz, hogy egy pillanatra megálljunk és élvezzük azt. Ha egy festmény segít valakinek ezt felismerni, akkor nem hiába készítették.”

-Leonid Afremov

Töltsd le most!

kb. 2 perc és már olvashatod is!

kinva art hírek

Kövess a közösségi médiákban is!